Telefoonboek Lutke Saaxum

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Lutke Saaxum?Maak dan gebruik van deze duidelijke zoekfunctie. Via deze weg vind je verrassend eenvoudig honderden namen en nummers uit Winsum. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. van Dijk), een shop (als Intertoys) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 9957. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Lutke Saaxum is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lutke Saaxum

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een huishouden of gezin uit Lutke Saaxum? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Momenteel doe je dit online veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van N. Schipper met een huis in Lutke Saaxum
 • Bekijk het nummer van de Gall & Gall of Jan Linders
 • Zoek adresgegevens van de Pedicure of Gids (toeristen) in Lutke Saaxum
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Lutke Saaxum

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Winsum. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9957. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Lutke Saaxum beslaat uit verschillende wijken: Centrum, Zuid, West, Kern, Noord, Oost
telefoonboek-lutke-saaxum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Lutke Saaxum, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Lutke Saaxum. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Dan verkrijg je succesvol dit telefoonnummer uit Lutke Saaxum

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0900, 0840, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Lutke Saaxum

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de nummerzoeker check je direct gratis de omgekeerde gids uit Lutke Saaxum. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.winsum.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Bahama’s.