Telefoonboek Hammeland

Een online inkijkje in het telefoonboek van Hammeland? Check de speciale zoekfunctie. Zo achterhaal je erg simpel veel adressen en (mobiele) nummers van mensen uit Winsum. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Wolters), bedrijfsnaam (bijv. Pets Place) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 9955. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Hammeland is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hammeland

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een zaak of bewoner in Hammeland? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dat online een stuk sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van Familie de Jong in Hammeland
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dirk of Karwei
 • Vind het telefoonnummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Netwerkbeheerder in Hammeland
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Hammeland

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Winsum. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9955. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Hammeland bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Kern, Buitengebied, Noord
telefoonboek-hammeland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Hammeland, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Hammeland. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee verkrijg je succesvol het beoogde telefoonnummer in Hammeland

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0840, 0800, 0900, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Hammeland

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een (06) nummer kan je ontwaren wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Hammeland. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.winsum.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Aruba.