Telefoonboek Abbeweer

Zoek jij naar een telefoonboek van Abbeweer? Ga aan de slag met de speciale zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men gemakkelijk veel adressen en (mobiele) nummers uit Winsum. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. Wolters), een zakelijk adres (bijv. Pearle) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 9954. Klik nu op de zoekknop. Onze tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Abbeweer stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abbeweer

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (06) nummer van een onderneming of man / vrouw uit Abbeweer? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van K. de Jong uit Abbeweer
 • Zoek het nummer van de MCD of ABN AMRO
 • Vind het telefoonnummer van de Apotheker of Direct Marketingadviesbureau in Abbeweer
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Abbeweer

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Winsum. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9954. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Abbeweer kan je onderverdelen in meerdere buurten: Centrum, Zuid, West, Buitengebied, Noord, Oost
telefoonboek-abbeweer

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Abbeweer, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Abbeweer. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan verkrijg jij succesvol het begeerde telefoonnummer in Abbeweer

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0840, 0900, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Abbeweer

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van de zoektool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Abbeweer. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.winsum.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Anguilla.