Telefoonboek Ranum

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Ranum?Maak dan gebruik van onderstaande unieke zoekmachine. Zo achterhaal je zonder problemen belangrijke namen en nummers in Winsum. Jij kan starten met een naam (bijv. de Boer), een zakelijk adres (bijv. Vakantieexperts) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en wellicht 9951. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Ranum kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ranum

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Ranum? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Nu gaat dit online een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van B. de Vos uit Ranum
 • Achterhaal het tel. nr. van de Cigo of De Hypotheker
 • Zoek het nummer van de Ergotherapeut of Constructeur uit Ranum
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Ranum

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Winsum. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9951. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Ranum kent verschillende wijken: Centrum, Zuid, West, Oost, Buitengebied, Kern
telefoonboek-ranum

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Ranum, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Ranum. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Zo spot jij direct het benodigde telefoonnummer in Ranum

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 0840, 0900, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Ranum

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Ranum. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.winsum.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Algerije.