Telefoonboek Maarhuizen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Maarhuizen? Ga aan de slag met deze handige zoekfunctie. Zo doorzoekt men supersnel honderden (06) nummers en contacten in en rondom Winsum. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Kok), bedrijf (bijv. Mitra) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum en/of 9951. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Maarhuizen is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Maarhuizen

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een firma of familie uit Maarhuizen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger via de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van J. Visser uit Maarhuizen
 • Zoek het nummer van de T-Mobile of AH
 • Zoek adresgegevens van de Personal Coach of Belastingadvieskantoor in Maarhuizen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Maarhuizen

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Winsum. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9951. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Maarhuizen is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Oost, Noord, Buitengebied
telefoonboek-maarhuizen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Maarhuizen, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Maarhuizen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan krijg je snel het begeerde telefoonnummer uit Maarhuizen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0800, 0906, 1800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Maarhuizen

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en wil je weten van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een compleet nummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Maarhuizen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.winsum.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Albanië.