Telefoonboek De Vennen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Vennen? Check onderstaande handige zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men razendsnel veel telefoongegevens & adresgegevens uit Winsum. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals van de Velde), een zaak (zoals Primera) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 9954. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Vennen gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Vennen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van De Vennen? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Momenteel kan dat via het internet sneller en accurater. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van H. de Vos met een huis in De Vennen
 • Check het nummer van de Boni of Intertoys
 • Vind het telefoonnummer van de Beveiligingsmedewerker of Archeoloog uit De Vennen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Vennen

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Winsum. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9954. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
De Vennen wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Buitengebied, Oost, Noord
telefoonboek-de-vennen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit De Vennen, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit De Vennen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken krijg je snel dit telefoonnummer uit De Vennen

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0900, 0909, 0906, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Vennen

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in De Vennen. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.winsum.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Argentinië.