Telefoonboek Saaxumhuizen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Saaxumhuizen? Dat doe je met onderstaande praktische zoekmachine. Zo achterhaal je erg simpel de meeste adressen en (mobiele) nummers van personen uit Winsum. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. Hoekstra), een zakelijk adres (bijv. Tango) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of 9957. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Saaxumhuizen gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Saaxumhuizen

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Saaxumhuizen? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet zonder moeite. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van K. Dijkstra in Saaxumhuizen
 • Vind het telefoonnummer van de EMTÉ of BP
 • Vind het telefoonnummer van de Arts of Adviseur logistiek en transport in Saaxumhuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Saaxumhuizen

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Winsum. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9957. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Saaxumhuizen bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Kern, Oost, Buitengebied
telefoonboek-saaxumhuizen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Saaxumhuizen, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Saaxumhuizen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan spot je succesvol het begeerde telefoonnummer uit Saaxumhuizen

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0909, 0800, 0840, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Saaxumhuizen

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Saaxumhuizen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.winsum.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Bahrein.