Telefoonboek Eemsmond

Zoek jij naar een telefoonboek van Eemsmond? Ga aan de slag met onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Hiermee zoek je snel & eenvoudig belangrijke nummers en adressen in de buurt van de gemeente Eemsmond. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van Dam), een onderneming (bijv. Wibra) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of misschien 9924. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Eemsmond gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Eemsmond

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Eemsmond? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Op dit moment gaat dit online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van J. Prins wonend in Eemsmond
 • Zoek het nummer van de Eye Wish of Wereldwinkel
 • Vind de bereikbaarheid van de Persoonsbeveiliger of Headhunting bureau in Eemsmond
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Eemsmond

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Eemsmond. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9924. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Eemsmond kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, Kern, Zuid, West
telefoonboek-eemsmond

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Eemsmond, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Eemsmond. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Hiermee check jij het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer in de gemeente Eemsmond

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0906, 0900, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Eemsmond

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Eemsmond. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: