Telefoonboek Uithuizen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Uithuizen? Ga aan de slag met de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Zodoende detecteer jij supersnel honderden telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Eemsmond. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. de Vos), een firma (bijv. Blokker) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 9981. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Uithuizen is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Uithuizen

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een zaak of bewoner in Uithuizen? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat online vele malen sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van G. Gerritsen wonend in Uithuizen
 • Vind de bereikbaarheid van de Texaco of Trekpleister
 • Check de contactgegevens van de Radiotherapeutisch laborant of ICT adviseur uit Uithuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Uithuizen

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Eemsmond. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9981. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in deze plaats
Uithuizen kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Zuid, Kern, West, Oost, Noord
telefoonboek-uithuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Uithuizen, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Uithuizen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo verkrijg jij het eenvoudigst het telefoonnummer in Uithuizen

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 0900, 1800, 0800, 0840, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Uithuizen

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van onze tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Uithuizen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.eemsmond.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Ethiopië.