Telefoonboek Oldörp

Zoek jij naar een telefoonboek van Oldörp? Start met de aangegeven praktische zoekmachine. Op die manier check jij erg simpel alle telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Eemsmond. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. Bos), bedrijf (bijv. Firezone) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en wellicht 9981. Klik nu op de zoekknop. Het systeem checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oldörp is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oldörp

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Oldörp? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dat online 10 keer sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van V. Mol in Oldörp
 • Check het nummer van de De Hypotheekshop of Praxis
 • Bekijk contactgegevens van de Deskundige duiker of Archivaris uit Oldörp
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Oldörp

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Eemsmond. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 9981. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Oldörp wordt gevormd door buurten & wijken: Centrum, Zuid, Kern, West, Noord, Oost
telefoonboek-oldorp

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oldörp, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Oldörp. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon volledig in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Op basis daarvan verkrijg je succesvol het benodigde telefoonnummer uit Oldörp

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 0900, 0800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Oldörp

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Dankzij de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Oldörp. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.eemsmond.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Eritrea.