Telefoonboek Zandeweer

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Zandeweer? Open nu de aangegeven handige zoekfunctie. Zo vind je snel & eenvoudig veel namen en nummers in de buurt van Eemsmond. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als Blom), een firma (bijv. H&M) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en de postcode, 9997. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zandeweer gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zandeweer

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een zaak of bewoner in Zandeweer? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van Familie Hofman uit Zandeweer
 • Check het nummer van de Hema of Specsavesr
 • Vind de bereikbaarheid van de Marketing manager of HR adviseur uit Zandeweer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Zandeweer

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Eemsmond. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9997. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Zandeweer beslaat uit buurten & wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, Kern, West
telefoonboek-zandeweer

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Zandeweer, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Zandeweer. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan spot jij het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer in Zandeweer

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0840, 0906, 1800, 0900, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Zandeweer

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Zandeweer. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.eemsmond.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Irak.