Telefoonboek Kantens

Een online inkijkje in het telefoonboek van Kantens? Gebruik deze gemakkelijke zoekmachine. Via deze werkwijze detecteer jij verrassend eenvoudig tientallen (06) nummers en contacten in en rondom Eemsmond. Begin altijd je query met een naam (denk aan van der Heyden), bedrijfsnaam (bijv. Cigo) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of juist de postcode, 9995. Druk op “zoeken”. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kantens is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kantens

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een shop of inwoner van Kantens? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van J. Brouwer met een huis in Kantens
 • Zoek het nummer van de Welkoop of Hudson’s Bay
 • Check de contactgegevens van de Evenementenbeveiliger of Verander manager uit Kantens
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Kantens

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Eemsmond. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9995. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Kantens kent een aantal buurten: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, West, Kern
telefoonboek-kantens

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kantens, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Kantens. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Daarmee verkrijg je direct het begeerde telefoonnummer uit Kantens

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0909, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Kantens

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Kantens. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.eemsmond.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer India.