Telefoonboek Huizinge

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Huizinge?Maak dan gebruik van de hier onderstaande handige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men supersnel een groot deel van de nummers en adressen in de buurt van Loppersum. Je kunt beginnen met een naam (bijv. van der Wal), een onderneming (bijv. Bristol) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en/of 9992. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Huizinge is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Huizinge

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Huizinge? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Hedendaags gaat dit online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van M. de Boer met een huis in Huizinge
 • Vind de bereikbaarheid van de Action of Kwikfit
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tuin- en landschapsarchitect of Adviseur AO/IC in Huizinge
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Huizinge

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Loppersum. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9992. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Huizinge kenmerkt zich door meerdere buurten: Centrum, Buitengebied, Noord, West, Kern, Zuid
telefoonboek-huizinge

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Huizinge, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Huizinge. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Hiermee vind jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer in Huizinge

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0900, 1800, 0906, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Huizinge

Mogelijk heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Huizinge. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.loppersum.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Hongarije.