Telefoonboek De Streek

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Streek? Dat doe je met de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Daarmee zoek je verrassend eenvoudig de meeste namen en nummers in Eemsmond. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Mol), bedrijfsnaam (bijv. Shoeby) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 9988. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in De Streek is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Streek

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (06) nummer van een firma of familie uit De Streek? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage gaat dit online vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van C. van Wijk met een huis in De Streek
 • Zoek het nummer van de ABN AMRO of De Hypotheekshop
 • Ontdek het nummer van de Psychotherapeut of Ingenieur op het gebied van constructies uit De Streek
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database De Streek

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Eemsmond. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9988. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
De Streek beslaat uit verschillende wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, Oost, Kern, West
telefoonboek-de-streek

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit De Streek, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van De Streek. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee check je snel het gewenste telefoonnummer in De Streek

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 1800, 0900, 0840, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Streek

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van ons systeem zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van De Streek. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.eemsmond.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Guinee.