Telefoonboek Kolhol

Op zoek naar het telefoonboek van Kolhol? Open nu onze unieke zoekfunctie. Via deze weg zoek je gemakkelijk alle (06) nummers en contacten in de buurt van Loppersum. Begin altijd je query met een naam (bijv. Schouten), bedrijf (bijv. Spar) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en de postcode, 9987. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Kolhol stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kolhol

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Kolhol? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Heden ten dage kan dat online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van U. Willems in Kolhol
 • Check het nummer van de Jan Linders of PLUS
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Trainer in Kolhol
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Kolhol

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Loppersum. Geen resultaat? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9987. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Kolhol kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Kern, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-kolhol

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Kolhol, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Kolhol. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Zo vind jij het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Kolhol

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0800, 0906, 0840, 0900, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Kolhol

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Kolhol. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.loppersum.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Groenland.