Telefoonboek Koningsoord

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Koningsoord? Check de hier onderstaande unieke zoekfunctie. Daarmee achterhaal je snel & eenvoudig veel nummers en adressen van huishoudens in Eemsmond. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als van der Horst), een firma (bijv. Hoogvliet) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 9984. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Koningsoord gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Koningsoord

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Koningsoord? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Op dit moment doe je dit online veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van F. van der Meulen woonachtig in Koningsoord
 • Achterhaal het tel. nr. van de EMTÉ of PLUS
 • Check de contactgegevens van de Arts of Wagenparkbeheer- en adviesbureau uit Koningsoord
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Koningsoord

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Eemsmond. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9984. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Koningsoord beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Zuid, Kern, Buitengebied, West, Oost
telefoonboek-koningsoord

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Koningsoord, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Koningsoord. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Op die manier vind jij direct het beoogde telefoonnummer uit Koningsoord

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 1800, 0900, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Koningsoord

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Koningsoord. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.eemsmond.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Gambia.