Telefoonboek Oldenzijl

Zoek jij naar een telefoonboek van Oldenzijl?Maak dan gebruik van de ontwikkelde gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je erg simpel honderden (06) nummers en contacten van mensen uit Eemsmond. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van den Heuvel), bedrijfsnaam (bijv. Beter Horen) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 9986. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Oldenzijl gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oldenzijl

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Oldenzijl? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van L. van der Horst woonachtig in Oldenzijl
 • Check het nummer van de T-Mobile of ING
 • Check de contactgegevens van de Gassingsleider of Arbeidsbemiddelaar uit Oldenzijl
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Oldenzijl

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Eemsmond. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9986. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Oldenzijl kent verschillende wijken: Centrum, Zuid, Kern, Noord, Buitengebied, Oost
telefoonboek-oldenzijl

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oldenzijl, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Oldenzijl. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg je het eenvoudigst een telefoonnummer in Oldenzijl

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0840, 0800, 0900, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Oldenzijl

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Oldenzijl. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.eemsmond.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Ghana.