Telefoonboek Fraamklap

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Fraamklap? Dat kan via deze praktische zoekmachine. Daarmee tref je zonder moeite tientallen contactgegevens van mensen uit Loppersum. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld van de Velden), een zaak (zoals BP) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 9991. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Fraamklap stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Fraamklap

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Fraamklap? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van T. Jacobs woonachtig in Fraamklap
 • Vind de bereikbaarheid van de Shoeby of Lidl
 • Achterhaal het tel. nr. van de Geld- en waardetransporteur of PR-trainers in Fraamklap
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Fraamklap

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Loppersum. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 9991. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Fraamklap bestaat uit meerdere buurten: Centrum, Buitengebied, Noord, West, Zuid, Kern
telefoonboek-fraamklap

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Fraamklap, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Fraamklap. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Denk aan adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Daarmee spot je succesvol het benodigde telefoonnummer in Fraamklap

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0906, 1800, 0840, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Fraamklap

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek van Fraamklap. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.loppersum.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Honduras.