Telefoonboek Zevenhuizen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Zevenhuizen? Start met de aangegeven handige zoekmachine. Zodoende zoek je zonder problemen de meeste nummers en adressen van inwoners uit Eemsmond. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van de Veen), een firma (bijv. Wereldwinkel) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 9997. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zevenhuizen gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zevenhuizen

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Zevenhuizen? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig doe je dit online vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van G. van Dongen woonachtig in Zevenhuizen
 • Vind het telefoonnummer van de McDonald’s of Alphega
 • Zoek adresgegevens van de Schoonheidsspecialiste of Adviseur onderwijssector uit Zevenhuizen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Zevenhuizen

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Eemsmond. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9997. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Zevenhuizen kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, Kern, Oost
telefoonboek-zevenhuizen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Zevenhuizen, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Zevenhuizen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan krijg je het gemakkelijkste het gezochte telefoonnummer uit Zevenhuizen

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0900, 0909, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Zevenhuizen

Misschien heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Via ons systeem kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Zevenhuizen. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.eemsmond.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Iran.