Telefoonboek Stitswerd

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Stitswerd? Start met de hier onderstaande speciale zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij zonder problemen honderden (06) nummers en contacten in Eemsmond. Begin altijd je query met een naam (denk aan Smit), een shop (als Primark) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of eventueel 9999. Klik nu op de zoekknop. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Stitswerd stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stitswerd

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Stitswerd? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog via de gids. Hedendaags kan dat online een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van F. Meijer met een woning in Stitswerd
 • Check de contactgegevens van de MCD of Vodafone
 • Zoek adresgegevens van de Psychotherapeut of Belastingadvieskantoor uit Stitswerd
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Stitswerd

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Eemsmond. Geen hits? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 9999. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Stitswerd is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, Kern, Zuid, Oost
telefoonboek-stitswerd

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Stitswerd, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Stitswerd. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan check je met succes het benodigde telefoonnummer uit Stitswerd

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0909, 0906, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Stitswerd

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (06) nummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Stitswerd. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.eemsmond.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Japan.