Telefoonboek Appingedam

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Appingedam? Dat doe je met deze eenvoudige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men zonder moeite bijna alle nummers en adressen van mensen uit de gemeente Appingedam. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Vos), een zaak (zoals Profile) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met zuidoost (ten zuiden van de Farmsumerweg) of juist de postcode, 9902. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Appingedam is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Appingedam

Gebeld door een onbekend nummer? Of zoek je het nummer van een zaak of bewoner in Appingedam? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van Mevr. de Bruyn woonachtig in Appingedam
 • Check het nummer van de Vodafone of Bike Totaal
 • Check het nummer van de Arts of Databeschermingsadviseur uit Appingedam
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Appingedam

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Appingedam. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 9902, 9903, 9901. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Appingedam kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: zuidoost (ten zuiden van de Farmsumerweg), -zuidwest (ten westen van De Groeve), ten noorden van het Damster Diep/Nieuwe Diep
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-appingedam

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Appingedam, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Appingedam. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Zaken als straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Zo zoek je doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Appingedam

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0900, 1800, 0840, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Appingedam

Soms heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Appingedam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: