Telefoonboek De Raken

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van De Raken? Dat kan via onderstaande eenvoudige zoekmachine. Via deze weg detecteer jij supersnel veel contactgegevens van huishoudens in Winsum. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van Vliet), bedrijf (bijv. VVV) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en de postcode, 9951. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Raken gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Raken

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in De Raken? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via het internet sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van L. Veenstra in De Raken
 • Check de contactgegevens van de Randstad of Zeeman
 • Ontdek het nummer van de Matroos-motordrijver of Adviseur good governance uit De Raken
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Raken

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Winsum. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9951. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
De Raken beslaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Oost, Noord, Kern, Buitengebied
telefoonboek-de-raken

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit De Raken, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit De Raken. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan spot je succesvol het gewenste telefoonnummer in De Raken

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0840, 0906, 1800, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Raken

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (06) nummer kun je opzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek van De Raken. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.winsum.nl/
 • Check ook: Antwoordnummer zoeken.