Telefoonboek Niekerk

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Niekerk? Gebruik onze eenvoudige zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je zonder problemen tientallen telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in De Marne. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan de Ruiter), een zakelijk adres (bijv. Action) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 9972. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Niekerk stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Niekerk

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Niekerk? Contactgegevens opzoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dat via het internet zonder moeite. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van O. de Jong woonachtig in Niekerk
 • Bekijk het nummer van de Gamma of PLUS
 • Check het nummer van de Evenementenbeveiliger of Ingenieur electrotechniek uit Niekerk
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Niekerk

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente De Marne. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9972. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Niekerk onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, Kern, Noord, Oost
telefoonboek-niekerk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Niekerk, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Niekerk. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Dan check jij het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Niekerk

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0909, 1800, 0906, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Niekerk

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Niekerk. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.demarne.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Cookeilanden.