Telefoonboek Ulrum

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Ulrum? Dat kan via deze duidelijke zoekfunctie. Zo check jij snel & eenvoudig tientallen adresgegevens van personen uit De Marne. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Hofman), een zaak (zoals Brainwash) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 9971. Druk op “zoeken”. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ulrum kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ulrum

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Ulrum? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van A. de Jong wonend in Ulrum
 • Zoek het nummer van de Dekamarkt of Beter Horen
 • Check het nummer van de Podotherapeut of Content Management System Specialist in Ulrum
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Ulrum

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente De Marne. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 9971. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Ulrum bestaat uit meerdere buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, Kern, West, Oost
telefoonboek-ulrum

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Ulrum, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Ulrum. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Zo check jij het snelste een telefoonnummer in Ulrum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0906, 0909, 0800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ulrum

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Ulrum. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.demarne.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Comoren.