Telefoonboek Pieterburen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Pieterburen? Check de hier onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zodoende check jij razendsnel ontzettend veel (06) nummers en contacten van huishoudens in De Marne. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van der Berg), een onderneming (bijv. Big Bazar) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 9968. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Pieterburen kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Pieterburen

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Pieterburen? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags doe je dit online veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van C. van der Heyden met een woning in Pieterburen
 • Vind de bereikbaarheid van de Dirk of Vakgarage
 • Ontdek het nummer van de Installateur alarmapparatuur of Clinical research consultant in Pieterburen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Pieterburen

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente De Marne. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 9968. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Pieterburen kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Buitengebied, West, Noord, Oost
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-pieterburen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Pieterburen, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Pieterburen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in mits je die weet. Aan de hand hiervan krijg jij met succes het telefoonnummer uit Pieterburen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 1800, 0800, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Pieterburen

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ontdekken van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Pieterburen. Bijvoorbeeld handig bij: