Telefoonboek Wierhuizen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wierhuizen? Ga aan de slag met onze duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je supersnel de meeste (06) nummers en contacten van personen uit De Marne. Begin altijd je query met een naam (denk aan Boer), een zakelijk adres (bijv. Dirk) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en/of 9968. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Wierhuizen is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wierhuizen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Wierhuizen? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger via de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van K. Postma in Wierhuizen
 • Check het nummer van de Rabobank of Basic-Fit
 • Check het nummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Wierhuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Wierhuizen

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente De Marne. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9968. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Wierhuizen is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Zuid, Buitengebied, West, Noord, Kern
Plekken in de omgeving
telefoonboek-wierhuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug even hierboven

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wierhuizen, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Wierhuizen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Zo krijg jij direct het telefoonnummer in Wierhuizen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0840, 1800, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Wierhuizen

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een telefoonnummer kun je opzoeken wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels de tool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Wierhuizen. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.demarne.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Canada.