Telefoonboek De Houw

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Houw? Start met de hier onderstaande duidelijke zoekmachine. Op die manier vind je erg simpel tientallen telefoonnummers, adressen en namen in en rondom De Marne. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Huisman), een onderneming (bijv. Vodafone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Leensterweg of 9971. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Houw gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Houw

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het nummer van een bedrijf of persoon uit De Houw? Contactgegevens opzoeken ging voorheen met de gids. Heden ten dage doe je dit online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van I. van der Pol uit De Houw
 • Zoek het nummer van de Bike Totaal of De Hypotheker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige asbestverwijderaar of Public Relationsbureau uit De Houw
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database De Houw

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente De Marne. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9971, 9965. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
De Houw onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Leensterweg, Hoofdstraat
telefoonboek-de-houw

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die tref je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit De Houw, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving De Houw. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Hiermee verkrijg je doeltreffende het begeerde telefoonnummer in De Houw

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0900, 1800, 0906, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Houw

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via de tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit De Houw. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.demarne.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Colombia.