Telefoonboek Klei

Een online inkijkje in het telefoonboek van Klei? Dat doe je met deze gemakkelijke zoekmachine. Via deze werkwijze vind je snel & eenvoudig de meeste nummers en adressen van huishoudens in De Marne. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld de Boer), een winkel of bedrijf (bijv. De Hypotheekshop) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 9971. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Klei stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Klei

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Klei? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van A. de Bruin uit Klei
 • Bekijk het nummer van de Hubo of Lidl
 • Ontdek het nummer van de Matroos-motordrijver of Financieel planner in Klei
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Klei

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente De Marne. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9971. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Klei beslaat uit diverse wijken: Centrum, Zuid, Buitengebied, Kern, West, Noord
telefoonboek-klei

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Klei, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Klei. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Daarmee verkrijg jij het eenvoudigst een telefoonnummer in Klei

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 1800, 0906, 0909, 0800, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Klei

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Klei. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.demarne.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Congo.