Telefoonboek Kruisweg

Op zoek naar het telefoonboek van Kruisweg? Start met deze eenvoudige zoekfunctie. Daarmee vind je supersnel honderden telefoonnummers, adressen en namen uit De Marne. Jij kan starten met een naam (denk aan Jansen), een zaak (zoals Vomar) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 9977. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Kruisweg is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kruisweg

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of blief jij het nummer van een firma of familie uit Kruisweg? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig doe je dit online honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van W. van der Velden wonend in Kruisweg
 • Achterhaal het tel. nr. van de Rabobank of Cigo
 • Zoek het nummer van de Deskundige springmeester of Ontwerper in Kruisweg
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Kruisweg

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente De Marne. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 9977. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Kruisweg onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Zuid, Kern, Oost, Noord, West
telefoonboek-kruisweg

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Kruisweg, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Kruisweg. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Hiermee krijg je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer in Kruisweg

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0906, 0900, 0909, 0800, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Kruisweg

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Kruisweg. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.demarne.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Dominicaanse Republiek.