Telefoonboek Marnehuizen

Zoek jij naar een telefoonboek van Marnehuizen? Ga aan de slag met de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Op die manier doorzoekt men supersnel alle telefoonnummers, adressen en namen in en rondom De Marne. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als van Dam), een onderneming (bijv. Hoogvliet) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of juist de postcode, 9976. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Marnehuizen stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Marnehuizen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Marnehuizen? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag doe je dit online veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van P. van Veen wonend in Marnehuizen
 • Bekijk het nummer van de Brainwash of Avia Xpress
 • Ontdek het nummer van de Voetbalsteward of Projectmanager technische installaties uit Marnehuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Marnehuizen

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Marne. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9976. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Marnehuizen is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Zuid, Buitengebied, Noord, West, Kern
telefoonboek-marnehuizen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Marnehuizen, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Marnehuizen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan krijg jij snel het verlangde telefoonnummer uit Marnehuizen

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0909, 1800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Marnehuizen

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontrafelen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Marnehuizen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.demarne.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Cyprus.