Telefoonboek t Stort

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van t Stort? Gebruik de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Hiermee check jij zonder problemen alle telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in De Marne. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Postma), een zakelijk adres (bijv. Wereldwinkel) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 9965. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in t Stort stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Stort

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit t Stort? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van T. Boer met een huis in t Stort
 • Check het nummer van de Boni of Avia Xpress
 • Check de contactgegevens van de Orthoptist of IT-bedrijven in de (proces)techniek (PLC) in t Stort
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van t Stort

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente De Marne. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9965. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
t Stort onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, Oost, Kern, West
telefoonboek-t-stort

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit t Stort, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in t Stort. Natuurlijk wil je weten wie het is. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon volledig in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Zo krijg jij het eenvoudigst dit telefoonnummer in t Stort

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0840, 0900, 0909, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in t Stort

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van t Stort. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.demarne.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Botswana.