Telefoonboek Mensingeweer

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Mensingeweer?Maak dan gebruik van onze eenvoudige zoekfunctie. Zo tref je zonder problemen honderden adressen en (mobiele) nummers van personen uit De Marne. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Meyer), een zakelijk adres (bijv. Hunkemöller) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en wellicht 9961. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Mensingeweer is zo gepiept! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Mensingeweer

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Mensingeweer? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dat via het internet veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Vind het vaste nummer van P. Kuijpers uit Mensingeweer
 • Ontdek het nummer van de VVV of Lidl
 • Ontdek het nummer van de Medisch Secretaresse of Accountant (RA/AA) uit Mensingeweer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Mensingeweer

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Marne. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Een andere optie: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9961. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Mensingeweer kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, West, Noord, Kern, Oost
telefoonboek-mensingeweer

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Mensingeweer, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Mensingeweer. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek je doeltreffende het telefoonnummer uit Mensingeweer

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 1800, 0909, 0906, 0840, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Mensingeweer

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Mensingeweer. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.demarne.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Belize.