Telefoonboek Groot Maarslag

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Groot Maarslag? Check de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende zoek je gemakkelijk bijna alle namen en nummers van mensen in De Marne. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Hermans), een firma (bijv. Wereldwinkel) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en de postcode, 9961. Klik nu op de zoekknop. Onze tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Groot Maarslag gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Groot Maarslag

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Groot Maarslag? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via het internet honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van V. van der Pol woonachtig in Groot Maarslag
 • Check de contactgegevens van de Gamma of Hans Anders
 • Ontdek het nummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Computer Software Installateur in Groot Maarslag
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Groot Maarslag

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente De Marne. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9961. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Groot Maarslag is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Zuid, West, Noord, Buitengebied, Kern
telefoonboek-groot-maarslag

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Groot Maarslag, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Groot Maarslag. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij succesvol dit telefoonnummer uit Groot Maarslag

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0909, 1800, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Groot Maarslag

Wellicht is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een nummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Groot Maarslag. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.demarne.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer België.