Telefoonboek Peel en Maas

Op zoek naar het telefoonboek van Peel en Maas? Check onze duidelijke zoekmachine. Hiermee tref je razendsnel tientallen telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van de gemeente Peel en Maas. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan Dekker), een zakelijk adres (bijv. Mitra) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of eventueel 5768. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Peel en Maas stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Peel en Maas

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Peel en Maas? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van G. Smeets woonachtig in Peel en Maas
 • Vind de bereikbaarheid van de Shell of DA
 • Bekijk contactgegevens van de Marketing manager of Adviseur logistiek en transport in Peel en Maas
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Peel en Maas

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Peel en Maas. Geen hits? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 5768, 5995. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Peel en Maas onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Noord, Kern, West, Oost, Buitengebied
telefoonboek-peel-en-maas

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Peel en Maas, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Peel en Maas. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Dan krijg je succesvol het begeerde telefoonnummer uit de gemeente Peel en Maas

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0909, 0900, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Peel en Maas

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij ons systeem kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Peel en Maas. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: