Telefoonboek Spiesberg

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Spiesberg? Start met de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Op die manier check jij erg simpel een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Peel en Maas. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Veenstra), een shop (als Eomino’s) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals West of een bepaalde postcode, 5985. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Spiesberg is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spiesberg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het nummer van een inwoner of bedrijf uit Spiesberg? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen via de gids. Hedendaags kan dat online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van Fam. Peeters met een huis in Spiesberg
 • Bekijk het nummer van de De Hypotheekshop of Hubo
 • Bekijk het nummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Branche-organisatie uit Spiesberg
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Spiesberg

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Peel en Maas. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5985. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Spiesberg wordt gevormd door diverse wijken: West, Zuid, Buitengebied, Kern, Oost, Noord
telefoonboek-spiesberg

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Spiesberg, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Spiesberg. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Dan zoek je direct het gezochte telefoonnummer in Spiesberg

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0906, 0909, 0840, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Spiesberg

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Spiesberg. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.peelenmaas.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Angola.