Telefoonboek Maris

Op zoek naar het telefoonboek van Maris? Check deze duidelijke zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men verrassend eenvoudig tientallen telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Peel en Maas. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van Loon), een zakelijk adres (bijv. D-Reizen) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met West en/of 5985. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Maris is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Maris

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Maris? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat online sneller en accurater. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van S. de Bruijn in Maris
 • Check de contactgegevens van de Esso of Terstal
 • Ontdek het nummer van de Voetbalsteward of Security Specialist (ICT) uit Maris
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Maris

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Peel en Maas. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5985. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Maris kenmerkt zich door meerdere buurten: West, Zuid, Buitengebied, Kern, Centrum, Oost
telefoonboek-maris

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Maris, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Maris. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Op die manier verkrijg jij doeltreffende het telefoonnummer uit Maris

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0840, 0906, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Maris

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een compleet nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de tool gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Maris. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.peelenmaas.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Albanië.