Telefoonboek In de Hoeven

Een online inkijkje in het telefoonboek van In de Hoeven? Dat kan via de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Zodoende zoek je supersnel bijna alle namen en nummers van inwoners uit Peel en Maas. Begin altijd je query met een naam (bijv. van der Wal), een zaak (zoals Univé) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. West of 5985. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in In de Hoeven stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in In de Hoeven

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in In de Hoeven? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen met de gids. Momenteel gaat dit online sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van G. Verhoeven met een huis in In de Hoeven
 • Zoek het nummer van de PLUS of Specsavesr
 • Zoek adresgegevens van de Beveiligingsmedewerker of Wervings- en selectie bureau uit In de Hoeven
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van In de Hoeven

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Peel en Maas. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 5985. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
In de Hoeven beslaat uit verschillende wijken: West, Zuid, Buitengebied, Kern, Centrum, Noord
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-in-de-hoeven

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit In de Hoeven, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit In de Hoeven. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee zoek je succesvol het benodigde telefoonnummer in In de Hoeven

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0906, 0900, 0909, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in In de Hoeven

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de zoekmachine kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit In de Hoeven. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.peelenmaas.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Afghanistan.