Telefoonboek Loo

Nummers nodig uit het telefoonboek van Loo? Ga aan de slag met de handige zoekmachine. Zo vind je erg simpel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Peel en Maas. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Peters), een onderneming (bijv. Dirk) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen West en de postcode, 5981. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Loo stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Loo

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Loo? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Momenteel gaat dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van S. Huisman met een huis in Loo
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tango of Action
 • Bekijk contactgegevens van de Stralingsdeskundige of Analyse- en Statistiek Consultant uit Loo
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Loo

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Peel en Maas. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5981. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Loo kent een aantal wijken en buurten: West, Zuid, Buitengebied, Oost, Noord, Centrum
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-loo

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Limburg

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Loo, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Loo. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Vul ook de naam in mits je die weet. Dan check jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Loo

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0900, 0800, 0840, 1800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Loo

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Loo. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.peelenmaas.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Zuid-Korea.