Telefoonboek Hub

Een online inkijkje in het telefoonboek van Hub? Gebruik de aangegeven handige zoekfunctie. Zo vind je verrassend eenvoudig alle namen en nummers van inwoners uit Peel en Maas. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. de Jonge), een onderneming (bijv. Nettorama) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals West of misschien 5981. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hub gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hub

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het (06) nummer van een firma of familie uit Hub? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu kan dat online vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van G. van der Wal woonachtig in Hub
 • Ontdek het nummer van de De Hypotheekshop of Wibra
 • Check het nummer van de Oefentherapeut Cesar of Landschapsarchitect uit Hub
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Hub

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Peel en Maas. Niets gevonden? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5981. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Hub kenmerkt zich door meerdere buurten: West, Zuid, Buitengebied, Noord, Oost, Kern
telefoonboek-hub

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Hub, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Hub. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Daarmee verkrijg je direct het telefoonnummer uit Hub

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0800, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Hub

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op onze tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Hub. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.peelenmaas.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Vietnam.