Telefoonboek Laagheide

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Laagheide? Start met onze handige zoekmachine. Zo bekijk jij razendsnel honderden adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Peel en Maas. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Koster), een zaak (zoals Bike Totaal) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met West en wellicht 5981. Klik nu op de zoekknop. Het systeem analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Laagheide gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Laagheide

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Laagheide? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger via de gids. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van P. de Bruyn uit Laagheide
 • Ontdek het nummer van de Pearle of Vakantieexperts
 • Bekijk contactgegevens van de Verpleegkundige of Mediator uit Laagheide
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Laagheide

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Peel en Maas. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 5981. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Laagheide onderscheiden we in meerdere buurten: West, Zuid, Buitengebied, Oost, Kern, Noord
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-laagheide

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Limburg

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Laagheide, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Laagheide. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Hiermee verkrijg je doeltreffende het gewenste telefoonnummer in Laagheide

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 1800, 0840, 0906, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Laagheide

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van ons systeem zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Laagheide. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.peelenmaas.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Zweden.