Telefoonboek Grashoek

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Grashoek? Gebruik onze speciale zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men zonder moeite honderden adresgegevens uit Peel en Maas. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als Vink), een winkel of bedrijf (bijv. Tamoil) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen West of 5985. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Grashoek gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Grashoek

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Grashoek? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van P. van de Pol met een woning in Grashoek
 • Vind het telefoonnummer van de Univé of Dirk
 • Bekijk contactgegevens van de Ergotherapeut of Pensioenadviseur in Grashoek
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Grashoek

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Peel en Maas. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 5985. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Grashoek beslaat uit een aantal wijken en buurten: West, Zuid, Buitengebied, Kern, Noord, Oost
telefoonboek-grashoek

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Grashoek, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Grashoek. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Dan krijg jij het snelste het telefoonnummer uit Grashoek

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0840, 0900, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Grashoek

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie de persoon is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (net) nummer kan je ontcijferen wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Grashoek. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: