Telefoonboek Vliegert

Een online inkijkje in het telefoonboek van Vliegert? Start met onze unieke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij verrassend eenvoudig belangrijke adresgegevens van personen uit Peel en Maas. Je kunt beginnen met een naam (bijv. van de Brink), een winkel of bedrijf (bijv. The Read Shop) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals West of juist de postcode, 5985. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Vliegert kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vliegert

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Vliegert? Contactgegevens opzoeken kon vroeger met de gids. Nu doe je dit online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van N. de Groot wonend in Vliegert
 • Vind de bereikbaarheid van de AH of Subway
 • Check het nummer van de Verloskundige of Fotograaf uit Vliegert
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Vliegert

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Peel en Maas. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 5985. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Vliegert bestaat uit velerlei buurtschappen: West, Zuid, Buitengebied, Kern, Oost, Centrum
telefoonboek-vliegert

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hier

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Vliegert, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Vliegert. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken spot je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Vliegert

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 1800, 0909, 0906, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Vliegert

Soms heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Vliegert. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.peelenmaas.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Andorra.