Telefoonboek Bong

Nummers nodig uit het telefoonboek van Bong? Start met deze praktische zoekmachine. Hiermee doorzoekt men razendsnel belangrijke namen en nummers in Peel en Maas. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als de Haan), een winkel of bedrijf (bijv. Vodafone) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als West of misschien 5991. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Bong is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bong

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of wil je details van het nummer van een winkel of persoon in Bong? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Op dit moment gaat dit online een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van V. van der Velde met een woning in Bong
 • Zoek het nummer van de BP of Zeeman
 • Achterhaal het tel. nr. van de Kapper of KAM / Kwaliteit, arbo en milieu adviseur in Bong
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Bong

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Peel en Maas. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5991. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Bong is te onderscheiden in meerdere buurten: West, Zuid, Kern, Noord, Centrum, Oost
telefoonboek-bong

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je hier

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Bong, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Bong. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Zo check je het snelste het gewenste telefoonnummer in Bong

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0840, 0800, 0909, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Bong

Wellicht beschik je over een nummer en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Bong. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.peelenmaas.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Barbados.