Telefoonboek Keup

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Keup? Dat doe je met onze handige zoekmachine. Hiermee zoek je supersnel een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers van personen uit Peel en Maas. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. van der Velde), bedrijfsnaam (bijv. ABN AMRO) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals West en/of 5988. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Keup is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Keup

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Keup? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Nu gaat dat middels het internet een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van O. Hofman uit Keup
 • Vind de bereikbaarheid van de Vomar of Avia Xpress
 • Zoek adresgegevens van de Radiodiagnostisch laborant of Ingenieur op het gebied van bouwfysica in Keup
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Keup

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Peel en Maas. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 5988. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Keup kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: West, Zuid, Buitengebied, Centrum, Oost, Kern
telefoonboek-keup

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Keup, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Keup. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken zoek jij met succes dit telefoonnummer in Keup

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0909, 0900, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Keup

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Keup. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.peelenmaas.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Azerbeidzjan.