Telefoonboek Groeze

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Groeze? Dat kan via onze unieke zoekfunctie. Hiermee vind je verrassend eenvoudig alle telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Peel en Maas. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. van der Heijden), een winkel of bedrijf (bijv. Avia Xpress) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als West en/of 5986. Klik nu op de zoekknop. Het systeem speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Groeze gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Groeze

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Groeze? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van I. de Ruiter woonachtig in Groeze
 • Ontdek het nummer van de Rabobank of Total
 • Check de contactgegevens van de Tandarts of Ingenieur geodesie in Groeze
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Groeze

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Peel en Maas. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Postcodes in deze regio: 5986. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Groeze kent een aantal wijken en buurten: West, Zuid, Buitengebied, Centrum, Kern, Noord
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-groeze

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Groeze, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Groeze. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Dan zoek jij direct dit telefoonnummer uit Groeze

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0906, 1800, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Groeze

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Groeze. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.peelenmaas.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Argentinië.