Telefoonboek Beringe

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Beringe? Dat doe je met de hier onderstaande praktische zoekmachine. Daarmee zoek je erg simpel belangrijke adresgegevens van huishoudens in Peel en Maas. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. de Jonge), een shop (als BP) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met West en/of 5986. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Beringe stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Beringe

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Beringe? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen met de gids. Hedendaags kan dat online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van J. Blom woonachtig in Beringe
 • Bekijk het nummer van de PLUS of Eomino’s
 • Zoek adresgegevens van de Psychotherapeut of Projectmanager infrastructuur in Beringe
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Beringe

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Peel en Maas. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 5986. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Beringe kent verschillende wijken: West, Zuid, Buitengebied, Centrum, Kern, Oost
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-beringe

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Beringe, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Beringe. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens helemaal in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan spot je succesvol een telefoonnummer uit Beringe

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0800, 0900, 0909, 1800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Beringe

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en wil je weten wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de zoektool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Beringe. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.peelenmaas.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Antigua en Barbuda.