Telefoonboek Borsele

Zoek jij naar een telefoonboek van Borsele? Ga aan de slag met onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Via deze weg vind je gemakkelijk de meeste adresgegevens van personen uit de gemeente Borsele. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van den Brink), een winkel of bedrijf (bijv. Big Bazar) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en/of 4441. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Borsele gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Borsele

Gebeld door een onbekend nummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Borsele? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van W. de Graaf met een huis in Borsele
 • Vind de bereikbaarheid van de De Hypotheker of VVV
 • Vind het telefoonnummer van de Duikerarts of Ingenieur bouwkunde Burgerlijke en utiliteitsbouw in Borsele
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Borsele

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Borsele. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 4441. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Borsele wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Zuid, Kern, Oost, Buitengebied
telefoonboek-borsele

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zeeland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Borsele, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Borsele. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan check je het snelste het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Borsele

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0909, 1800, 0906, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Borsele

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Borsele. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: