Telefoonboek Knaphof

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Knaphof? Ga aan de slag met onze unieke zoekfunctie. Via deze werkwijze bekijk jij supersnel honderden nummers en adressen in en rondom Borsele. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als Veenstra), bedrijf (bijv. Poiesz) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Noord of eventueel 4455. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Knaphof is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Knaphof

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Knaphof? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de telefoongids. Dat is veranderd, nu doe je dit online vele malen sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoongids van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van A. Scholten uit Knaphof
 • Check de contactgegevens van de Blokker of The Read Shop
 • Vind de bereikbaarheid van de Winkelsurveillant of Systeemontwikkelaar in Knaphof
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoongids Knaphof

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Borsele. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 4455. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Knaphof kent buurten & wijken: Noord, Zuid, Centrum, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-knaphof

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Zeeland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Knaphof, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Knaphof. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Daarmee zoek jij snel het benodigde telefoonnummer in Knaphof

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 1800, 0909, 0900, 0800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Knaphof

Misschien beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een (net) nummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Knaphof. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.borsele.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Montserrat.