Telefoonboek Borssele

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Borssele? Dat kan via deze eenvoudige zoekmachine. Op die manier vind je gemakkelijk belangrijke adresgegevens in en rondom Borsele. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals Timmermans), een shop (als Tinq) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Noord en/of 4454. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Borssele gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Borssele

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een shop of inwoner van Borssele? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen aan de hand van de telefoongids. Dat is veranderd, nu gaat dit online vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van K. Jonker met een woning in Borssele
 • Vind de bereikbaarheid van de Schooneberg of Avia
 • Bekijk contactgegevens van de Gasdeskundige of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Borssele
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoongids Borssele

Doorzoek nu efficiënt de telefoongids van de gemeente Borsele. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Check de telefoongids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 4454. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Borssele beslaat uit een aantal buurten: Noord, Zuid, Centrum, Buitengebied, Oost, Kern
telefoonboek-borssele

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Zeeland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Borssele, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Borssele. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De tool start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Zo check jij succesvol het verlangde telefoonnummer uit Borssele

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor zaken als 0909, 1800, 0800, 0906, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Borssele

Wellicht heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoongids uit Borssele. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.borsele.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Mongolië.