Telefoonboek Koekoek

Op zoek naar het telefoonboek van Koekoek? Start met onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende zoek je supersnel alle adresgegevens van inwoners uit Borsele. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van den Velde), een onderneming (bijv. Avia) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Noord en wellicht 4437. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Koekoek is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Koekoek

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Koekoek? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog via de telefoongids. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoongids uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van G. van de Ven uit Koekoek
 • Check de contactgegevens van de Wibra of Hema
 • Check de contactgegevens van de Digitale Fotografie of Administratiekantoor uit Koekoek
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de telefoongids van Koekoek

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoongids van de gemeente Borsele. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 4437. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Koekoek kent een aantal wijken en buurten: Noord, Zuid, Kern, Oost, West, Buitengebied
telefoonboek-koekoek

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Zeeland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Koekoek, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Koekoek. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je het snelste een telefoonnummer in Koekoek

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0840, 0800, 0900, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Koekoek

Misschien ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van het zoekscript zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) gouden gids uit Koekoek. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.borsele.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Malediven.